Test analiza apa Minim 1

Test analiza apa Minim 1

275,00 lei

Acest test de apa potabila ne ajuta sa demascam (legat de reperele analizate) agentii organoleptici, fizici si chimici ce inregistreaza depasiri si ne ajuta dupa obtinerea rezultatelor in a opta pentru solutia optima de filtrare si tratare pentru reducerea sau eliminarea definitiva a problemelor pe care le prezinta apa. Este privit ca un test de baza pentru trasarea unor linii legate de starea si implicit de calitatea apei de consum.

În stoc

SKU: TSTMIN1 Categorie:

Descriere

Efectul de crestere a poluarii apelor afecteaza calitatea vietii la scara larga. Aceasta reprezinta sursa principala de viata a tuturor organismelor si dupa cum stim fara apa nu exista viata iar calitatea ei incepe din ce sa se degradeze ca urmarea modificarilor planetare , a poluarii globale . In ultimii ani apa si-a schimbat mult natura chimica si bacteriologica.

Calitatea apei este de o importanta majora pentru orice individ si de aceea trebuie sa acumulam cat mai multe informatii despre aceasta. Prima parghie care ne aduce in fata informatii cu relevanta mare este chiar TESTUL DE APA POTABILA.

Chiar daca o utilizam pentru consumul in gospodarie ca apa menajera sau la pregatirea preparatelor culinare si mai ales la baut, chiar daca se intrebuinteaza in industrie , aceasta trebuie sa corespunda din punct de vedere fizico-chimic si microbiologic si sa nu depaseasca anumite standarde.

Se poate ca si lipsa informatiilor legate de neplacerile pe care le poate crea apa viciata , apa netratata , pot duce la probleme de sanatate majore mai ales pentru cazul copiilor si aici ne referim cu precadere la cei cu varste pana in 5-7 ani.

Testul de apa cu 2 parametrii organoleptici si 28 fizico-chimici ne ajuta sa depistam daca dintre elementele analizate avem vreunul care iese din limitele admise de normative. Rezultatele analizate ne sunt folositoare pentru a solicita mai departe o solutie optima pentru filtratrea si tratarea apei , astfel incat sa eliminam definitiv problemele depistate si sa aducem apa in forma ei ca fiind inodora, incolora fara gust fara miros.

Testul ne arata daca aparatele inregistreaza depasiri la capitolul organoleptic , la capitolul fizic ce tine de conglomeratul elementelor prezente (Conductivitate, TDS, PPM) si nu in ultimul rand la capitolul elementelor chimice.

Acest test este o procedura de a depista deficientele si a le rezolva la timp si de a nu fi nevoiti sa consumam apa ca atare pentru ca acest fapt poate atrage probleme directionate catre integritatea sanatatii noastre.

Informații suplimentare

Numar total indicatori analizati

22 de indicatori

Utilizare

examinare organoleptica si fizico-chimica cu scopul depistarii compusilor ce genereaza probleme

Interpretare rezultat test analiza apa

inclus

Recomandari imbunatatire calitate apa

inclus

Consiliere in alegerea echipamentului potrivit pentru tratarea apei si implicit imbunatatirea calitatii acesteia

inclus

Deplasare inclusa pentru recoltare esantioane apa

inclus in pret pentru zonele Bucuresti si Ilfov

Suport prelevare mostre

pentru toti cei ce solicita

Livrare rezultate test apa

electronic prin e-mail, letric prin posta/curier

Duritate totala

Da

Duritate permanenta

Da

Duritate temporara

Da

Calciu

Da

Magneziu

Da

Fier

Da

Mangan

Da

Permanganat de potasiu

Da

Oxidabilitate

Da

Cupru

Da

Zinc

Da

Conductivitate

Da

PPM

Da

TDS

Da

Temperatura

Da

Amoniu

Da

Amoniac

Da

Amoniac gaz NH3-N

Da

Turbiditate

Da

Sediment insolubil

Da

NTG 22°C

Nu

NTG 37°C

Nu

PH

Da

Alcalinitate P

Da

Alcalinitate M

Da

Azotit (nitrit)

Nu

Azotit de sodiu

Nu

Azotit gaz NO2-N

Nu

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Alti utilizatori au fost interesati si de…