Servicii de analiza si tratare a apei

Servicii de analiza si tratare a apei

 • Analize apa potabila

  Pentru a observa deficientele unor ape ce par a fi nepotabile, este recomandata testarea imediata. Numai asa putem repara deficientele aratate de rezultate.

 • Esantioane Apa

  Pentru clientii care ies din granitele judetului Ilgov, si vor sa vina cu esantioane de testare la punctul nostru de lucru, le venim in ajutor cu sfaturi legate de recipient si mod normal de recoltare, functie de parametrii pe care doresc sa-i testeze.

 • Solutii pentru filtrarea si tratarea apei.

  Dupa distribuirea rezultatului, acolo unde este cazul va putem furnizam echipamente pentru filtrarea si tratarea apei.

  Vezi echipamente pentru tratarea apei

Solicita acum un test de analiza a apei!
  • Statii de Dedurizare pentru Eliminarea calcarului din instalatii

   Prin folosirea unei statii de dedurizare, se previne in principal depunerea de ioni duri de CALCIU si MAGNEZIU (CALCAR = DURITATE) in instalatia de apa rece si calda, protejand astfel obiectele sanitare si elementele de incalzire care utilizeaza apa (boilere, cazane, masini de spalat, expresoare de cafea, masini de calcat etc.) in lucru si care conduce la economii substantiale in ceea ce priveste costurile cu intretinerea si reparatia acestora.

  • Statii Denitrare pentru Eliminarea Nitratilor din apa

   Statiile de denitrare  speciale  pentru eliminarea nitratilor din apa functioneaza pe acelasi principiu ca cel al statiilor pentru dedurizarea apei. Rasina schimbatoare de ioni  este de tip anionic si furnizeaza dupa tratare apa fara nitrati. Acestea schimba nitratii cu cloruri crescand proportional concentratia acestora din urma, dar fara a afecta sanatatea. Pentru regenerarea rasinii se foloseste tablete de sare  (NaCl).

  •  Statii Tratare Apa pentru eliminarea Fierului din Apa

   Pyroloxul este un mediu de filtrare utilizat pentru inlaturarea Fierului si Manganului din apa cu care se incarca sistemul de filtrare apa numit  Filtru deferizare.  In filtrul automat deferizator Pyroloxul actioneaza ca un catalizator intre oxigen si fierul dizolvat in apa producind hidroxid feric care precipita si astfel poate fi usor filtrat. In acest fel putem optine apa deferizata, deci APA fara FIER si MANGAN.

  • Statii Tratare Apa pentru Eliminare Manganului din Apa

   Materia filtranta numita Pyrolox este un minereu in forma naturala, alcatuit din dioxid de mangan, ce este intrebuintat in filtrarea si  tratarea apei de peste 80 de ani. Ca si materia de filtrare numita carbune activ pyroloxul este un  mediu filtrant granular intrebuintat in retinerea si  eliminarea fierului a manganului cat si pentru eliminarea problemei numita popular miros de sulf, apa cu sulf, apa cu hidrogen sulfurat, apa sulfuroasa etc.

  • Sisteme pentru tratarea apei cu gust si miros neplacut ce prezinta virusi si bacterii

   Procedeul de Tratare apa prin clorinare este cea mai uzuala si mai sigura solutie pentru decontaminare microbiologica a apei si  implicit  indepartarea mirosurilor  neplacute. Clorinarea apei depinde de calitatea incarcatura brute si de calitatea acesteia dupa tratare. Se dozeaza controlat hipoclorit de sodiu in conducta principala pentru oxidarea Fierului, Oxidarea Manganului, pentru eliminarea virusilor si bacteriilor.

  • Sterilizatoare cu Ultraviolete si statii de tratare pentru virusi si bacterii

   Sterlizatoarele cu ultraviolete pentru apa sunt special construite pentru eliminarea bacteriilor si virusilor din apa a algelor, fungiilor, prin iradierea apei cu lampa UV cu raze ultraviolete. Apa sterilizata cu filtru UV este apa decontaminata bacteriologic si microbiologic, fara folosirea de substante chimice si in mod natural, fara a genera reziduuri.

 

În România apa potabilă este definită și reglementată prin Legea nr. 458 din 8 iulie 2002 – privind calitatea apei potabile, completată și modificată prinLegea nr. 311 din 28 iunie 2004.

01_header_orig_18