Despre Noi

Cine suntem si cu ce ne ocupam


analize apa

Administram si desfasuram o activitate ce se axeaza pe efectuarea unor teste de verificare a potabilitatii, din ape desemnate pentru consum uman si pe instalarea de Statii de Dedueizare si Tratare Apa. Prin urmare pentru clientii nostri reprezentam un domeniu complex si complet si anume acela de Operatori Tratare Apa. Drumul nostru incepe de la masurarea valorilor parametrilor solicitati de fiecare client in parte si se incheie la prezentarea rezultatelor testelor recoltate de dupa Statiile de Tratare instalate conform cu rezultatele initiale, cele de dinainte de instalare.

Astfel clientii nostri pot rezolva problema apei nepotabile cu un singur operator fara a mai alerga in diferite locuri, lucru care implica timp, consum resurse, uzura mijloace mobile si scutesc timp indelungat pana vor ajunge sa rezolve problema apei dumnealor. Rugam clientii sa apeleze la serviciile noastre numai daca cerinta dumnealor se incadreaza in cele notificate mai sus. Nu executam teste de apa pentru alte scopuri.

Vrei sa afli mai multe despre serviciile noastre?

Contacteaza-ne! Cere o cotatie

 • Servicii

  Analize apa

  100

  Echipamente pentru filtrarea si tratarea apei.

  100
 • Satisfactie Garantata

  Am ales cel mai bun raport calitate – pret de la societati direct importatoare de aparate de testare rapida pentru verificarea unor parametrii de baza ai apelor pentru consum uman si implicit acelasi lucru l-am facut pentru statiile de tratare apa ca sisteme de potabilizare. Imbunatatirea calitatii produselor noastre se reflecta in tot mai putine interventii de service. Astfel stam la dispozitia celor care doresc, testarea rapida a parametrilor de baza ai apelor pt consum, observarea implicita a deficientelor aratate de rezultatele testelor si rezolvarea deficientelor in cel mai scurt timp. Activitatea se incheie cu testele de verificare dupa instalarea si punerea in functiune a Statiilor de Tratare apa, pentru ca fiecare client sa se convinga de siguranta si acuratetea apei pe care o consuma impreuna cu familia sau colegii de serviciu.

 • Peste 15 ani de experienta