Despre Noi

Cine suntem si cu ce ne ocupam

 • analize apa


 • Administram si dezvoltam o activitate care se axeaza pe prelevarea de probe, filtrarea, tratarea si purificarea apei, activitate ce ia o amploare tot mai mare si in tara noastra, ca urmare a dezvoltarii stiintei si tehologiei din intreaga lume.
  Prin urmare reprezentam pentru clientii finali ce doresc a fi beneficiari ai produselor din portofoliul nostru, conexiunea directa intre acestia si producatori sau importatori directi de echipamente pentru filtrarea, tratarea si purificarea apei. Beneficiem de un real suport tehnic din partea acestora si de un pachet de servicii complet si complex.

Vrei sa afli mai multe despre serviciile noastre?

Contacteaza-ne! Cere o cotatie

 • Servicii

  Analize apa

  100

  Echipamente pentru filtrarea si tratarea apei.

  100
 • Satisfactie Garantata

  Am ales cel mai bun raport calitate-pret de la societati direct importatoare de echipamente pentru prelevarea de probe, filtrarea, tratarea si purificarea apei. Incercarea noastra de a asigura pe langa calitate, cu care am plecat din start, conditii comerciale si preturi tot mai competitive si avantajoase pentru client, a inceput sa dea roade in ultimi ani. Calitatea produselor, serviciilor si profesionalismului dovedit de personalul activ se reflecta in tot mai putine interventii de service. Prestam cele mai bune preturi recoltare de probe pentru analize biologice si fizico-chimice la obiectivul ales de catre solicitant. In urmatoarea etapa, tehnicienii nostri proiecteaza sistemele de filtrare si tratare a apei, in functie de natura si specificul fiecarui caz in parte.

 • Peste 1000 de teste realizate