Politica privind confidentialitatea si protectia datelor cu caracter personal

Prezentul acord a fost modificat ultima data in 12 noiembrie 2018.

In conformitate cu Regulamentul (UE) nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind prelucrarea si libera circulatie a datelor cu caracter personal (denumit in continuare “GDPR”), aplicabil incepand cu data de 25 mai 2018, Water Consulting SRL, titulara site-ului analizeapa.ro, persoana juridica romana, cu sediul in strada Amurgului, numarul 23A, bloc 1, oras Popesti Leordeni, Judet Ilfov, inregistrata la Registrul Comertului sub nr J23/1770/2015, avand cod unic de identificare fiscala 32533885, in calitate de Operator, colecteaza si proceseaza datele dumneavoastra strict conform prezentei politici. Avem in vedere continua actualizare a acestei politici astfel incat dumneavoastra sa fiti permanent informat cu privire la modalitatea in care utilizam datele cu caracter personal.

1. Tipuri de date cu caracter personal

Datele cu caracter personal pe care le colectam si prelucram sunt urmatoarele:

  • prenume si nume
  • adresa facturare si adresa livrare
  • numar de telefon
  • adresa de e-mail

De regula, va solicitam date cu caracter personal in urmatoarele contexte:

  • atunci cand creati un cont pe site-ul nostru
  • atunci cand plasati o comanda

Avem posibilitatea de a prelucra anumite informatii privind comportamentul dumneavoastra in cadrul vizitelor pe site-ul nostru in vederea personalizarii si imbunatatirii experientei dumneavoastra pe viitor.

Nu prelucram date cu caracter sensibil in sensul Regulamentului GDPR.

2. Scopul si necesitatea prelucrarii datelor cu caracter personal

Water Consulting SRL prelucreaza datele dumneavoastra in urmatoarele scopuri:

a) Prestarea serviciilor:

  • Crearea si administrarea contului dumneavoastra in cadrul site-ului nostru.
  • Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea, executarea si facturarea acestora.
  • Solutionarea oricaror probleme aparute in legatura cu o comanda precum si asigurarea serviciilor de suport cu privire la comenzile dumneavoastra.
  • Returnarea produselor ori rambursarea contravalorii produselor / serviciilor conform prevederilor legale.
  • Acordarea posibilitatii de plata online prin partenerii nostri twispay.com, euplatesc.ro si mobilpay.ro (cazuri in care va recomandam sa studiati propriile lor politici).

Anumite prelucrari incluse acestor scopuri sunt impuse de legislatia aplicabila, inclusiv legislatia fiscala si contabila.

b) Pentru interesul nostru legitim:

  • Masuri de protectie a site-ului si conturilor dumneavoastra de eventuale atacuri cibernetice.
  • Masuri de gestionare a diferitor altor riscuri prin care vizam apararea activitatii noastre comerciale garantand un echilibru intre interesele noastre si libertatile dumneavoastra privind datele cu caracter personal.

c) Acordul pentru marketing:

Acordul dumneavoastra pentru marketing ne permite sa va tinem la curent cu cele mai bune oferte pentru produsele si serviciile pe care vi le oferim. Astfel, va vom comunica pe diferite canale (SMS, telefon, e-mail, posta) informatii care pot fi relevante pentru dumneavoastra, comunicari comerciale, va putem afisa recomandari personalizate optiunuilor dumneavoastra in site-ul nostru.

In ceea ce priveste consimtamantul dumneavoastra expres pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in scopuri de marketing, va puteti retrage acest consimtamant in orice moment, fara impact in derularea relatiei cu noi. In cadrul mesajelor pe care le veti primi de la noi, veti regasi intotdeauna un link pentru dezabonare. De asemenea, ne puteti contacta oricand pentru a ne solicita dezabonarea ori retragerea acordului de marketing.

3. Durata pastrarii datelor

In general, datele dumneavoastra vor fi stocate pe toata perioada cat detineti un cont in site-ul nostru. Exista situatii cand legislatia in vigoare ne impune sa pastram datele pentru o perioada mai lunga de timp, cum ar fi reglementari contabile, fiscale ori din interes legitim.

4. Destinatarii datelor

Water Consulting SRL nu va dezvalui datele dumneavoastra catre alte parti in afara situatiilor in care legislatia aplicabila ori interesul legitim o impun si numai catre persoane autorizate in acest sens. Datele transmise tertilor vor fi adecvate, relevante si neexcesive prin raportare la scopul in care au fost colectate si care permite transmiterea catre un anumit tert.

In functie de necesitate, transmitem datele dumneavoastra catre urmatoarele categorii de destinatari:

  • societatilor din cadrul aceluiasi grup de societati cu Water Consulting SRL
  • furnizorilor de servicii de curierat
  • furnizorilor de servicii de plata / bancare
  • furnizorilor de servicii de marketing / telemarketing
  • furnizorilor de servicii de cercetare de piata
  • altor societati cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a bunurilor si serviciilor noastre

5. Transferul international

Water Consulting SRL colecteaza, stocheaza si prelucreaza datele dumneavoastra cu character personal doar pe teritoriul Romaniei.

In situatia in care vom comunica datele dumneavoastra catre parteneri, furnizori externi, acestea vor fi intotdeauna protejate de clauze contractuale dedicate.

6. Protejarea datelor cu caracter personal

Va asiguram de toata diligenta noastra in ceea ce priveste protejarea datelor dumneavoastra, implementata prin masuri tehnice si organizatorice adecvate conform legislatiei in vigoare.

Pentru efectuarea platilor folosim prestatori si servicii externe criptate.

Va rugam sa aveti in vedere faptul ca, in ciuda oricaror masuri luate de Water Consulting SRL, transmiterea informatiilor pe internet este expusa riscului de a fi interceptate de parti neautorizate. Nu suntem responsabili pentru vulnerabilitati ale unor sisteme care nu se afla in gestiunea noastra.

7. Drepturile pe care le detineti

In calitate de persoana vizata, aveti urmatoarele drepturi cu privire la datele dumneavoastra cu caracter personal, prevazute de GDPR:

  • dreptul la informare si acces
  • dreptul la restrictionarea si rectificarea datelor
  • dreptul la portabilitatea datelor
  • dreptul la stergerea datelor
  • dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care ar putea produce efecte juridice in privinta dumneavoastra
  • dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si justitiei
  • dreptul de a va opune in orice moment prelucrarii datelor, in situatiile prevazute de lege

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa prin oricare din caile indicate in finalul prezentei politici.

8. Contact

Pentru orice informatii suplimentare considerati necesare, pentru sesizari, recomandari, reclamatii, exprimarea optiunii dumneavoastra cu privire la drepturile pe care le detineti in ceea ce priveste datele cu caracter personal, ne puteti contacta oricand folosind formularul online disponibil aici sau ne puteti scrie la adresa dedicata office@aquafilters.ro, fie prin posta sau curier la adresa strada Amurgului, numarul 23A, bloc 1, oras Popesti Leordeni, in atentia Responsabilului cu protectia datelor.